(ВІДЕО) Бойові броньовані автомобілі це не тільки про захист

НАЗАД
19 сiчня 2024 08:39

Військовослужбовці Держприкордонслужби України під час виконання завдань поряд з іншими транспортними засобами, звісно використовують й броньовані автомобілі, в першу чергу – на лінії фронту та інших загрозливих напрямках, зокрема і на північній ділянці.

Це автівки різної модифікації, основна задача яких – безпека і захист бійців від можливих зовнішніх загроз, таких як кулі, уламки ворожих мін та снарядів, вибухові хвилі тощо.

Також ББА ефективні під час проведення евакуаційних заходів.

Держприкордонслужба не зупиняється у своєму розвитку та впроваджує використання як сучасного озброєння, так і техніки, а також безумовно готує відповідних спеціалістів.

Техніка, що використовується – не лише безпечна, а й комфортна, як для водія, так і для особового складу, що переміщується. Також на ній встановлюється необхідне озброєння.

На Півночі країни прикордонники використовують ББА і для прикриття неба та ураження повітряних цілей ворога мобільними вогневими групами. Висока прохідність незамінна у разі виконання раптових завдань.

Загалом броньовані автомобілі виконують різноманітні завдання і мають широкий спектр використання – саме тому займають важливе місце у складі підрозділів охорони кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси